Å respektere en timeplan og unngå forstyrrelser, er to av de viktigste utfordringene når man skal etablere en god rutine for å jobbe hjemmefra. Takket være e-moderators, vil vi i denne artikkelen gi deg noen anbefalinger som gjør det å jobbe hjemmefra enklere å håndtere.

Når en person ikke er vant til å jobbe hjemmefra, kan det virke som en enkel sak å bare slå på pc´en med en intensjon om å sette seg for å jobbe deltid hver morgen.

Hvis du normalt liker å slappe av og ta ting litt rolig på morgenen, kan du fort føle deg litt rastløs fordi du ikke helt vet hva du skal begynne med, og kanskje spesielt hvis det i tillegg dukker opp en del distraksjoner hjemme på toppen av alt. Dette kan igjen føre til at du ikke når de etablerte eller ønskede målene du har satt deg.

I tillegg til å ha en pc i god stand og internett hjemme, vil vi her gi deg fire tips som hjelper deg til å gjøre en vellykket og produktiv jobb hjemmefra og å tjene penger online.

1. Ta deg et morgenbad, kle deg og spis frokost

Det man ønsker å oppnå når man jobber online er å opprettholde produktiviteten. Når du starter tidlig om morgenen vil du ha bedre mulighet til å nå de målene som du har satt deg.

Det beste du kan gjøre er å ikke bli sittende i pysjen, slik at du lettere kan bli kvitt sløvheten og morgentrøttheten.

Du vil ikke være særlig produktiv eller ta jobben seriøst hvis du fortsatt er i pysjen, så vi anbefaler at du kler på deg vanlige klær.

Hvis du jobber med e-moderators, er den største fordelen med denne chatoperatør jobben, at du til og med kan sitte i senga og jobbe hvis du ønsker det. Et av de få kravene vi stiller, er at du behersker norsk flytende som morsmål.

Bestem din egen arbeidstid

Å bestemme seg for å sette seg ned ved et skrivebord for å jobbe og starte på arbeidsoppgavene på et bestemt tidspunkt er én ting. Noe annet er å lage seg en rutine som bidrar til at du blir sittende å jobbe uten forstyrrelser. 

Mange mennesker kan starte å jobbe hjemmefra etter at de har spist frokost, tatt en kopp kaffe eller kommet tilbake fra en morgentur.

Å skape seg og respektere en rutine, kan bli et av de viktigste trinnene for å klare og utføre arbeidsoppgavene, oppfylle intensjonene og ikke minst å nå målet.

En annen fordel du har med e-moderators, er at du kan bestemme når på døgnet du ønsker å jobbe, og også totalt antall timer du skal være tilgjengelig for å jobbe hjemmefra. Du kan jobbe 8 timer eller 4 timer, eller bare det som passer best for deg og dine behov. Å jobbe deltid er en fantastisk mulighet i jobben som chatoperatør hvor du kan chatte hjemmefra.

Sett grenser med familien

Du er hjemme med arbeidsoppgaver du skal fullføre, men vet din familie og venner det? Det er normalt at de største distraksjonene når du begynner å jobbe hjemmefra, er nettopp dine nærmeste.

Lag regler i samarbeid med de du bor sammen med eller de du deler arbeidsplassen din med.

Hvis for eksempel barna dine kommer tilbake fra skolen og du fortsatt har arbeid å fullføre, må de ha klare regler om hva de kan og ikke kan gjøre i løpet av den tiden.

Det faktum at du jobber hjemmefra og er hjemme hos deg selv, betyr ikke at det er du som alltid må gjøre en stor del av husarbeidet eller passe kjæledyr. Disse oppgavene bør ha sin egen tidsplan. Å blande tidsplaner vil påvirke produktiviteten din.

Respekter pausene

Først og fremst må du kjenne til reglene for pauser i selskapet du jobber for. Eksperter anbefaler å ta pauser og være borte fra pc og smarttelefonen minst hver 4. time.

En time til lunsj og to 15-minutters pauser (en på formiddagen og en på ettermiddagen) ser ut til å være normen for mange bedrifter.

Hvis du følger disse tipsene, vil det å være hjemme samtidig med at du ufører dine arbeidsoppgaver, være mer behagelig og du vil lettere oppnå målene dine.

Vi i e-moderators har allerede fortalt deg at du selv bestemmer din arbeidstid, og at du er sjefen for din egen timeplan. Samtidig er det slik at jo mer du jobber, jo mer tjener du.

E-moderators søker deg

Hvis du har en pc med internettilkobling, er jobben som chatoperatør hos e-moderators noe for deg.

Jobben din vil være å sørge for at kundene på plattformen får en god og hyggelig opplevelse.

Selskapet søker ansvarlige, engasjerte og ikke-dømmende medarbeidere. Til gjengjeld er vi stolte av å utføre alle betalinger i tide.

Hva venter du på? Ta kontakt med e-moderators, og gjør deg klar til å oppnå den økonomiske friheten du lengter etter.