Det å finne seg en jobb er naturligvis veldig viktig, og på grunn av det kan det komme et visst press med det også. Jo lenger en går uten jobb, desto verre blir det, og desto større håpløshet føler man. Det er det jo selvsagt løsninger på, først og fremst ved at du passer på å gjøre søknader for ditt nivå, både når det gjelder erfaring og når det kommer til utdannelse. Men noen ganger er det også veldig viktig hvordan man presenterer seg. Og det første inntrykket en potensiell arbeidsgiver får av deg er ved å lese CV-en din. Kanskje du trenger litt hjelp til det? Da kan https://www.cvmaker.no/ være en side for deg.

Hva er cvmaker.no?

Om du går inn på lenken vil du bli møtt av en side som kan defineres som en byggetjeneste for din CV, premium sådan. Ja, det betyr at du må betale for å bruke den, men når du ser hvordan det hele fungerer, og hvor lett de har gjort det vil du kanskje føle det er verdt det. Om du dog vil unngå å betale kan det hende at https://europa.eu/europass/no/create-europass-cv er mer for deg. Det er den samme typen av tjeneste, men du trenger ikke å betale noe for den. Men da får du heller ikke den samme tilretteleggelsen og det er rett og slett en litt annerledes opplevelse å bruke Europa.eu i forhold til cvmaker.no.

For å se de store forskjellene tjeneste i mellom så er det vel at Cvmaker.no er en profesjonell side som er dedikert for folk som trenger hjelp med deres jobbsøking. Europa.eu er jo en den Europeiske Unions egne side, hvor dette med CV og hjelp er bare en del av siden. Det er dog mye verdifull informasjon på siden, blant annet hva arbeidsgivere er ute etter og hva de forventer. Du får en rekke gode råd og tips for hva du bør sette inn i CV-en din og hvordan den generelt bør se ut, men hvor de også har noe som heter Europass. Der lager du en profil, som blir gjort om til en CV.

To forskjellige tjenester på mange måter

Hos CVmaker er det derimot enklere å sette opp selve CV-en. Mange er jo for eksempel usikre på hvor de ulike kategoriene skal legges og hvordan det hele skal formateres. Det fine med premiumtjenesten er at du skriver bare inn informasjonen i bokser. For eksempel angående din profil, din utdannelse, din arbeidserfaring og alle slike ting. Det beste er at når du er ferdig med å fylle inn informasjonen så skal du til slutt velge malen.

Det vil si, hvordan selve CV-en skal se ut, og du får en presentasjon fra de enkelte malene, så du vet hvordan det hele blir til slutt. Da velger du hvilken du vil ha, og hva du føler deg mest komfortable med, og til slutt må du betale.

Dette er to gode tjenester, og det kommer an på om du vil betale eller ei, men begge vil være et godt valg!