Mange gründere, spesielt de som leverer tjenester til en regional, nasjonal og spesielt global kundebase, kan med fordel velge mellom å jobbe fra et hjemmekontor eller et eksternt kontor.

Riktignok, hvis du møter kunder regelmessig eller trenger «walk up» tilgjengelighet, er kanskje ikke et hjemmekontor det riktige valget, av forretningsmessige og familiemessige årsaker, men i mange bransjer og yrker gjør teknologi møtet med kunder på et kontor mindre eller til og med helt unødvendig. Og å si at du har et hjemmekontor har ikke en negativ konnotasjon slik det en gang gjorde; «å jobbe hjemmefra» innebærer ikke lenger mangel på profesjonalitet eller forretningssuksess.

Det er dog viktig å ha godt utstyr, så ta en titt på guide om alt innen gode skrivebord, og finn ut hva du behøver!

Profesjonelle fordeler

Utgiftene er betydelig lavere. For en oppstart eller en etablert virksomhet, betaler husleie, verktøy og de andre kostnadene ved et eksternt kontor utgjøre et betydelig beløp per måned som må kompenseres av inntekter. Et hjemmekontor kan også gi skattefordeler: Selv om retningslinjene er ganske strenge, kan de fleste trekke fra en del av verktøy, vedlikehold og til og med avskrive den delen av hjemmet som brukes til et hjemmekontor. (At ta avskrivninger kan gjøre regnskapsmessige og skattemessige hensyn litt mer kompliserte når du selger boligen, så snakk med regnskapsføreren din før du bestemmer deg for å avskrive hjemmekontoret ditt.)

Tilgjengeligheten øker – og er mer praktisk. Hvis du har kunder i forskjellige tidssoner, er det din jobb å tilpasse timeplanen din til tilgjengeligheten deres. Med et hjemmekontor er det lettere å «treffe» klienter i det som ville vært fri; Å skli inn på hjemmekontoret i en time er mye mer praktisk enn å kjøre til kontoret utenfor.

«Forbedret» image er ikke verdt det. En fancy plass på en prestisjefylt adresse kan i utgangspunktet imponere potensielle kunder, men til slutt blir hver virksomhet bedømt utelukkende på kvaliteten på tjenestene eller produktene. Når bedriften din gjør en god jobb, bryr ikke kundene seg om hvor kontoret ditt ligger.

Oppsetts- og forbedringsalternativene økes kraftig. Et utenforstående kontor i fot\rhold til et hjemmekontor er hva en leilighet er i forhold til å eie et hjem. Å leie eller lease plass begrenser typene endringer som kan gjøres på stedet, og avhengig av vilkårene kan noen eller alle disse forbedringene gå tapt hvis du flytter til et annet sted. Med et hjemmekontor kan du bestemme – og pengene du sparer på husleie kan gå til å gjøre kontoret ditt perfekt for dine behov.

Personlige fordeler

Spar penger…

Boligverdier kan øke. Å gjøre om en mancave eller solariumsrom til et hjemmekontor kan ha en negativ innvirkning på verdien av hjemmet ditt, men hvis du drar nytte av ubrukt plass eller legger til hjemmet ditt, tilfører du automatisk verdi. Og selv om du konverterer et eksisterende rom, blir hjemmekontorer mer og mer populære og kan være akkurat funksjonen en potensiell kjøper ser etter.

Skaper mer familietid.
Tid brukt på pendling er familietid som går tapt. Hvis enveispendlingen din er på 20 minutter, er det minst 160 potensielle familietimer borte hvert år – timer du aldri kan få tilbake.