Det siste året har sannsynligvis vist mange av oss hvor mye penger vi liker å bruke på ting som fancy middager og teaterbilletter. Den gjennomsnittlige kostnaden for en teaterbillett er over 500 kroner, så hvis du har lagt merke til at lommene dine buler ut, er det sannsynligvis hvorfor!

Hvis du vil holde spareturen i gang, kan du fortsatt støtte favoritt restaurantene og stedene dine, men har som mål å gå ut på et måltid eller til et arrangement bare en gang i uken. Dette tipset sikrer at du fremdeles får din sosiale og kulturelle løsning, mens du sparer penger og tar deg tid til å ta vare på deg selv.

Ifølge Lovebuddy er en av de beste måtene å slappe av på de nettene du ikke lever i det høye livet, er onani. Hyllet for sin stresstesting og humør svingende evner, kan du til og med finne deg selv med unnskyldninger til fordel for netter fylt med egenkjærlighet, spesielt når en analvibrator eller vibrerende strap-on er involvert.

Øk din seksuelle helsebevissthet

Andre aspekter av seksuell helse som folk bør bli utdannet til inkluderer:

Grunnleggende om sex. Å forstå syklusen av lyst, stimulering og respons forbedrer seksuell helse.

·       Reproduktive problemer. Seksuell helse er nært knyttet til reproduksjon. Valg av prevensjon for å forhindre graviditet og trinnene par må ta for å få en sunn graviditet er alle aspekter av seksuell helse.

·       Vaginal tørrhet. Når kvinner går gjennom endringer i livet, som graviditet og fødsel eller overgangsalder, kan de oppleve mangel på vagina smøring. Dette gjør samleie ubehagelig, men det er løsninger på dette problemet.

·       Mangel på lyst. En hyppig kilde til konflikt mellom par, sier McGee, er et «avvik i begjær – den ene partneren ønsker sex oftere enn den andre.»

·       Erektil dysfunksjon. Det er forskjellige fysiske og følelsesmessige grunner til at menn kanskje ikke kan oppnå ereksjon så lenge samleiet varer.

·       Fysiske utfordringer. Fysisk svekkelse, helseproblemer og andre forhold kan kreve kreativ problemløsning for å ha samleie.

Seksuell helse: Vakt mot infeksjon

Sex kan være behagelig, men det kan også være risikabelt. Seksuelt overførbare sykdommer (STD) kan være ubehagelige eller smertefulle; de kan ha alvorlige, langsiktige effekter som inkluderer tap av fruktbarhet og har potensial til å være livstruende. Å lære om seksuell helse betyr å lære om kjønnssykdommer:

·       STD-identifikasjon. Lær om tegn og symptomer på kjønnssykdommer samt konsekvensene av infeksjon.

·       Forebygging. Å ta skritt for å forhindre spredning av kjønnssykdommer beskytter helsen din og andres helse.

·       STD-testing. STD-testing er en viktig del av planen for seksuell helse. Å finne ut om du har en STD gjør det mulig å begynne å behandle infeksjonen og beskytte dine seksuelle partnere.

·       Bor med en STD. Noen kjønnssykdommer vil være med deg hele livet, for eksempel hepatitt, herpes og HIV / AIDS. For mennesker som lever med kjønnssykdommer, omfatter seksuell helse å takle disse infeksjonene på lang sikt.·       Vold fra intim partner. Sikkerhet i seksuelle forhold er fortsatt en bekymring. Kvinner kan være spesielt utsatt for seksuell vold.