Det er ingen som snakker om det, men vi elsker oralsex. Det er godt både for han og henne, og noe alle har en fantasi om. Men så enkelt er det faktisk ikke, for det handler både om hvordan man føler seg og situasjonen man er i.

Cunnilingus er når kvinner mottar oralsex, mens fellatio kalles det når menn får munnsex. Hvorfor vi liker det så godt er vanskelig å sette fingeren på, og er noe som man har på tunga. Men nok om ordspill og til saken. Er man litt i tvil om man liker det, så kan man prøve kondomer med smak.

Ha det med i veska

Vi snakker ikke alltid så mye om sex, man vil bare la det skje. Og kanskje er det best slik. Andre påstår hardnakket at de elsker å prate om sex også. Det kan hende de snakker mye enetale.

Vil du på date og er ivrig, så kan det være smart å ha med en kondom med jordbær eller lakrissmak. Det er bra man kan velge den smaken som er best. Noe av poenget med smaken er at hele akten skal føles deilig.

Husk kjønnssykdommene

En annen ting som man snakker enda mindre om er kjønnssykdommer. Det er et kjedelig tema, men det er enda kjedeligere å få det. Elsker man munnsex, så kan man bruke en kondom med jordbærsmak i stedet, for da vil man være trygg.

Kjønnssykdommer smitter gjennom berøring og smitter via kjønnet og derfor bør man alltid tenke sikkerhet. Det skal sies at de fleste kjønnssykdommer ikke er livstruende, men det kan forbli i kroppen din resten av livet. De kan også være veldig plagsomme.

Det samme gjelder infeksjoner og sopp. Dette er ting som plager mer enn du kan tenke deg. Uten kondom kan man jo også bli gravid, så tenk godt over det alle liker å ikke snakke om.